Woensdag 10 oktober Security-Congres 2018

New Technology

18Hét congres zonder files, georganiseerd door ISACA, NOREA en PvIB

 

 

 

 

We hebben de afgelopen jaren vaak achterom gekeken, naar wat er was gebeurd en wat ons was overkomen. We hebben daarbij vaak naar de organisatie van informatiebeveiliging gekeken en regelmatig is het falen ervan voorbij gekomen. Gestimuleerd door komst van de AVG genieten we nu al een jaartje  van de vergrote aandacht voor informatiebeveiliging op alle fronten. De druk staat er nu echt op, de agenda’s bieden ruimte want verantwoordelijken kunnen er nu minder gemakkelijk omheen. Dus dit jaar doen we het het congres anders: we kijken vooruit!.

Er is weer meer ruimte om naar de mooie en nieuwe dingen te kijken, de New Technology. Het nieuwe gaat ons niet redden natuurlijk, maar wel helpen. De beloftes zijn ondertussen weer niet van de lucht, dus nemen we die kritisch onder de loep.

Op dat vooruit kijken is tenminste één uitzondering, de AVG: één spreker fileert de gekte, de winst en de ongewisse toekomst van deze bijzondere Verordening. Want hoe moeten we nu verder, met alle onzekerheden die er nog omheen hangen en hoe zorgen we dat de aandacht een blijvertje wordt?

Met een mooi speelveld van sprekers zijn de samenwerkende organisaties erin geslaagd een gevarieerd, interessant en actueel programma samen te stellen. Zowel plenair als parallelle sessies worden u aangeboden. 

Een jarenlange traditie tijdens het Security-Congres is de uitreiking van de Joop Bautz Information Security Award.

Weet je iemand of ben je het zelf die dit jaar de beste scriptie heeft geschreven over IB? Stuur deze dan nu in en maak kans op een geldprijs van € 2.000,-.

Meer info: www.jbisa.nl

Kosten deelname (excl. BTW):
Leden deelnemende organisaties € 200,-
Niet-leden € 275,-Studenten € 60,-

VROEGBOEKKORTING:
Meld u aan vóór
15 september '18

Leden € 175,-
Niet leden € 250,-
Studenten € 50,-

Twijfel niet en schrijf u nu in via de website.


Wij ontmoeten u graag op 10 oktober!


Annuleringsvoorwaarden:
Tot 1 oktober 2018 kunt u kosteloos annuleren of een vervanger aandragen. Als u na deze datum annuleert bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd. Uitsluitend schriftelijke annuleringen worden in behandeling genomen.

Presentaties Security-Congres 20102011 2012, 2013 2014 2015 2016  2017 2018

Locatie

Johan Cruijff Arena

ArenA Boulevard 1

1101 AX  AMSTERDAM

 

Routebeschrijving

Dit congres wordt mede mogelijk gemaakt door

 

 

 

 

 


 

 

 

Heeft u interesse dit congres te sponsoren, neemt u dan contact op met het secretariaat:

secretariaat@security-congres.nl 
of 06-20984633 (Debbie Reinders)